12 Kasım 2013 Salı

Çılgın Hırsız 2

Minik Yıldızlar'la ilk gezimizi yapmış bulunuyoruz. İlk defa sinemaya gittiği için heyecanlı olanlar, ilk defa servise bindiği için heyecanlı olanlar, ilk defa kemer taktığı için heyecanlı olanlar, ilk defa evden-okuldan uzakta annesiz-babasız olacağı için heyecanlı olanlar, ilk defa hem film izleyip hem mısır yiyeceği için heyecanlı olanlar, hasılı her türden heyecanı olan yavrularla animasyon filmine sağlam gittik sağlam geldik çok şükür. Heyecandan karnı ağrıyan, koca alışveriş merkezinde ördek yavrusu gibi arkamdan dikkatle gelen cücelerim sizinle gurur duyuyorum! İçinizdeki heyecan hiç bitmesin!


Ben bu Minion denilen tipitipleri çok sevdim. Birinci bölümü izlemediğim için kendileriyle ilk defa karşılaştım ve bayıldım. Çocuklar da en çok bu Minion'ları sevmiş. Ertesi gün okula abisine çizdirdiği Minion'la gelen Rukiye'ciği görenler hemen kendisine bir Minion yapıverdi.










4 yorum:

  1. İlk bölümü bende çok merak ettim aslında...Çizimler süper olmuş hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler efendim, bi' planlama yapalım bence :)

      Sil
  2. OGLUMUN SİZİN GİBİ BİR ÖĞRETMENİ OLDUĞU İÇİN MUTLUYUZ.İLK DEFA SİNEMA KEYFİNİ YAŞATMIŞ OLDUĞUNUZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne demek, ne demek... Onlar hep en iyiyi hak ediyor...

      Sil

Reyhan Cadısı derler ki;