20 Kasım 2013 Çarşamba

Bahçede bisikletli çocuklar var

Keşke okulda bir depomuz olsa ve bisikletlere bir gün değil, isteyen istediği kadar binebilse... Bizimki bahçe etkinliklerini şenlendirmek gibi oldu :) Dümdüz bir alanda pedallara asılmanın keyfini yaşamayan bilmez ; Eğlence tam gaz! Gören duyan şaşırıyor, büyük küçük özeniyor :)














 

4 yorum:

  1. maasallah hepsıne. Isvıcrede sızınkı gıbı genıs bır cok alanda bısıklet ıstasyonları kurarlar. Cesıt cesıt bısıkletlerı mevcut yakındkaı bır depodan gunun bellı saatlerı bır gorevlı cıkarır cocuklar doya doya bısıklete bıner (gozden kaybolmamak sartı ıle ) gun bıtımınde bısıkletler tekrar toplanır. Aslında cok zor bırsey degıl de ıste bısıkletlerı verecek sponsor lazım (aıleler bıle destek olur bu konuda) bır de saglam bır depo ;) bır de bısıkletlerı haftada bazı gunler ya da her gun cıkaracak bır ya da her gune farklı bırısı olacaksa bır kac gorevlı... bu kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yusuf ve Yunus'un Annesi ama sizin yaşadığınız yer ne süpermiş öyle. Ben belediye ya da özel fark etmez akülü araba kiralama yerleri düşlemiştim zamanında, oğlum binmek istediğinde. Okul için inşallah depo ayarladığımda kalıcı hale gelecek, zaten genelde çocukların bisikleti oluyor değil mi :)

      Sil
  2. Keşke yunusumun da öğretmeni olsaydınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yunus'un inşallah daha iyi öğretmenleri olacaktır

      Sil

Reyhan Cadısı derler ki;