9 Ocak 2009 Cuma

Kocaman Kartaneleri

Karlar yağar, düşer minik yıldızların üzerine...

Mevsimleri, mevsimler değiştikçe ayrıntılı öğreniyoruz. Anlatıyorum "aralık ayı geldi, kış mevsimi başladı, havalar daha da soğuyacak, kar yağacak, bahçemizde kardan adam yapacağız" Çocuklar işi daha da abartıyorlar "kızakla da kayarız öğretmenim, ben evden kızağımı getiririm"

Maalesef, bekledik bekledik ama kar yağmadı. Üzüldük ama unuttuk sonra. Bir sabah sanat çalışmamızı yaparken bir de ne görelim; kar yağıyor!! Her şeyi olduğu gibi bırakıp çığlık çığlığa bahçeye... Eğlencemize dayanamayan Bülent ve Burçin Öğretmen de geldi. Ooooh... Ellerimiz donana kadar karları tepeledik. Huzurlarınızda karlarla dans eden kocaman kartaneleri ve pembiş kar taneleri!









Karla oynamak güzel de sonrası çok fena tabii. Nerdeyse herkes donuna kadar ıslanmıştı :(








3 yorum:

  1. Eğlenmek güzel...Sonuna da katlanmak gerek...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili eşim eve internet almama da ısrarcı olunca bende internet ve bilgisayar kullanma özürlüsü olmuşum farkında olmadan:) İkna etme çabalarım hala sürmekte.Çalıştım çabaladım en sonunda yorum yazmayı başardım.( İnternet cafe'lerde)
    Ben siteyi ilk ziyaret ettiğimde tatlı bir tebessüm yerleşti yüzüme farkında olmadan aradım Reyhan Öğretmenimi teşekkür etmek adına. ( Öğretmenim site çok güzel olmuş elinize yüreğinize sağlık) söylemeden de edemedim adresi yanlış yazmışsınız diye.
    Bu güzellikleri bizimde görmemizi sağladığınız için çok teşekkür ediyorum size. Elinize yüreğinize sağlık.

    YanıtlaSil

Reyhan Cadısı derler ki;