12 Aralık 2013 Perşembe

Deneyimizi de bahçede yaparız biz!

Sulu ve kazası bol etkinlikleri yapmak için en iyi yer tabii ki BAHÇEDİR! "Sıvılar içinde bulundukları kabın şeklini alır" deneyini yaptık; döküldü, saçıldı, su sıçradı, ıslandım derdi olmadan bahçede güzel güzel. Üstelik buzu parçalama eğlencesi de cabası. Kaçırır mıyız, kaçırmadık :)



8 yorum:

  1. Merhabalar,
    Çok eğlenceli oluş gerçekten...:) Bloğunuzu severek takip ediyorum. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Selda, seve seve ziyaretinize geleceğim :)

      Sil
  2. hocam link gününde sizi göremedim tek tek baktım, kaçırdımmı yoksa reyhan hocam . Sizde olsanız çok güzel olurdu : ))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nihal, ben link verme olayını kaçırdım. Dün aynı anda yayınlanacak denince yazılan yorumlardan haberdar oldum. Seve seve, ne yapmam gerekiyorsa yaparım. Burası sizindir!

      Sil
  3. Reyhan Öğretmenim merhaba. Eda ben Çağlayan Ziyapaşa İlköğretim Okulundaki küçük öğretmen :) Sizi tekrardan enerjinizle, farklılıklarınızla bulmak beni çok mutlu etti. :) Bana öğretmenliği farkettiren, sevdiren hatta aşık ettiren öğretmen izinizden yürümekten gurur duyuyorum.. :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Eda'cım, küçük öğretmenim, kara gözlü güzel kızım! Çok teşekkür ederim. Her zamanki gibi yaşından önde gidiyorsun, ne büyük cümleler onlar. Çok teşekkür ediyorum, sımsıkı sarılıyorum. Ben de seninle burada karşılaşınca hem şaşırdım hem çok mutlu oldum. Sen napıyorsun şimdi? Annene sevgilerimi ilet lütfen ve küçük davulcuyu da öp benim için :) Allah'a emanet olun...

      Sil
  4. Allah'ın izniyle bu sene mezun olup sabısızlıkla beklediğim öğretmenliğe adımımı atacağım. :) Çok teşekkür ederim yazdıklarınız beni daha da heyecanlandırdı.. Kendinize çok iyi bakın.

    YanıtlaSil

Reyhan Cadısı derler ki;