17 Haziran 2013 Pazartesi

Düzenli çocuk kantine gidişinden bellidir canım!

Benim çakma Montessori sınıfımı gören arkadaşlarım önce şaşırır, sonra "bir sınıf nasıl bu kadar düzenli olabilir-olabiliyor ki" diye sorarlar. İnanmak istemezler 21 öğrencinin sınıftaki eşyaları-nı yerli yerine koyduklarına. Evet itiraf ediyorum bütün düzenli çocuklar bana geliyor. Kan çekermiş misali ben de düzenli olanları çekiyorum :) Bu da ispatı:

Efendim şimdi, haftalık olağan kantin alışverişini yapmak üzere yola çıkan Minik Yıldızlar, zaman ayarlamasını iyi yapamayan öğretmenleri yüzünden tam koridor kapısından çıkacakken okul zili çalar! Büyük balıkların arasında yem olacakları korkusuyla kendilerini durduran öğretmenleri "İçeri giriş zili çalana kadar oyun oynayabiliriz" deyince, ellerindeki cüzdanları duvar kenarına bırakıp gelirler. Yönerge yok, bir şey yok işte sonuç!




5 yorum:

  1. Bi' beni eğitemedin şöyle...;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de isteyince pek bir düzenli oluyorsun biliyoruz, ah o tembellik olmayaydı:)

      Sil
  2. ilkokuldan sonra çocuklar bize gelince sınıf öğretmenlerinin kim olduğu hemen anlarız biz branşcılar...öğretmen nasılsa çocuklarda öyledirler.hamuru yoğurma meselesi, çok karmaşık değil zannımca :))) ne güzel ki senin gibi öğretmenleri var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak ben de sınıf öğretmenlerinin "Senden gelen çocuklar çok rahat, çok sosyal, özgüvenli oluyorlar; evet güzel böyle ama sınıfta zapt etmesi zor oluyor..." dediğini duymuştum :)

      Teşekkürler, teveccühünüz efem :)

      Sil

Reyhan Cadısı derler ki;