29 Mayıs 2013 Çarşamba

Annem hayatının oyununu "bana" oynadı!

Şanslı bir öğretmen olduğumu arkadaşlarım-meslektaşlarım hep söyler. Sanki seçilmiş velilerin tümü bana gönderilmiştir :) Ben velilerimden 1 isterim, onlar 5 verir çünkü. Beni her sene yine, yeniden şaşırtabilen büyük yıldızlarla çalıştığım için, bence de çok şanslıyım! Yüreği her daim çocuk gibi heyecanla atan anneleri çok seviyorum. Sen "leb" diyorsun onlar hemen "leblebi " için heyecanlanıp işe koyulabiliyorlar.  Bu sefer de öyle oldu. Kırmızı Başlıklı Kız Tiyatrosu için anneler seçildi. Ve geri kalan her şey bana ve çocuklara sürprizdi.

Evet daha önce de ben aile katılımı olarak tiyatro etkinlikleri yaptırmıştım. Kırmızı Başlıklı Kız, Pamuk Prenses ve 9 Cüceler, Çizmeli Kedi, Keloğlan ve Anacığı oyunlarına bakar şaşırır, velilerimle gurur duyardım. Ama bu annelerimiz bugün çıtayı çok yükseltti. Perde, müzik girdi işin içine! Olay yeri incelemeden kıyafet almışlar düşünün! Hepsini ayakta alkışlıyorum, hepsiyle gurur duyuyorum! Her daim çocuklarınızla yüzünüzün gülmesi dileğiyle...






5 yorum:

  1. Vauvv fantastic baby! ;)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel olmuş, gurur verici:)

    YanıtlaSil
  3. instangramınızdan sonra bloğunuza da dadandım :)) hayran kaldım birkez daha azminize velilerinizi nasıl böyle motive edebiliyorsunuz?? önceden köyde olan velilerime ulaşamıyordum getiremiyordum. şimdi ist da yine sınıf içine velilerimi katamıyorum. hepsinin küçük çocuğu var nedense!!!

    YanıtlaSil

Reyhan Cadısı derler ki;